fredag 5. oktober 2012

Skappel genser og fjelltur

Heisann...
Nå var det jammen lenge siden altså.

Jeg sliter ennå med å komme meg ut av "late dager" modus etter min fantastiske husmorferie til Marmaris, Tyrkia forrige uke. Gjett om vi hadde en flott tur, jeg er så glad for at jeg var litt "ego", og dro av gårde. Det ble mye soling, shopping og skravlings..helt etter planen. Så mange bilder derimot ble det ikke, jeg la igjen kameraet hjemme og mobilen jeg har tar ikke de mest fantastiske bildene. Jeg får se, kanskje jeg klarer å lage en liten collage.

Over til noe helt annet..
Har dere fått med dere hysteriet rundt Dorthe Skappel genseren ?? Det har jeg, og har hivd meg på et aldri så lite prosjekt..skal kanskje nevne at jeg aldri har strikket en genser i hele mitt liv. Men det var akkurat det som var så bra med denne genseren, en enklere oppskrift skal man lete lenge etter, så jeg takker og bukker til Dorthe. Jeg har valgt litt annet garn enn hva hun strikker i, men det må jo være opp til en hver.
Min blir blå, sånn litt jeans/marine blanding med litt sølv..så får vi se om jeg får det til !!??

Denne helgen er det duket for bursdagsfeiring på fjellet, min bestis fyller år og har invitert med seg 6 stk på jentetur på Blefjell. Kameraet blir nok med denne gangen, det et meldt kjempe vær og ingen ting slår alle de fine høstfargene som viser seg i all sin prakt nå om dagen.
Høst, strikking, jenteskravlings og vinos på fjellet..må jo bare bli toppers eller hva..

Ønsker dere en strålende helg alle sammen !!

 
Her ser dere bilder hentet ( lånt ) fra bloggen Maria Skappel, genseren som har skapt hysteri !!!

1 kommentar:

  1. Fine den genseren men eg har ikkje hive meg på bølge enda men eg henger litt sån etter eg,hihi og kjøpte meg ein lignande på Cubus:)
    Fin helg til deg!
    Klem fra lillian

    SvarSlett