torsdag 8. desember 2011

Skikk og bruk..

Mens jeg har gjort meg ferdig med siste rest av vask og pynting i dag, har jeg fundert en del på dette med blogging og kommentarer..
Først må jeg jo si tusen takk for søte kommentarer som har blitt lagt igjen her hos meg, kjempe koselig å se at det er noen på besøk.
Så lurer jeg litt da..er det vanlig at man svarer på alle kommentarer eller ikke..?? Eller går man inn på bloggene og legger igjen en hilsen der..hmm, hva er egentlig vanlig og hva er høflig i bloggverden. Jeg vil jo ikke at dere skal tro at jeg er uhøflig eller ikke setter pris på besøk.. Ingen ting er som å gå inn på bloggen og se at noen har vært der og satt igjen et lite spor :O)

Er det noen som har noen meninger om dette eller noen gode tips ???

Nå bærer det av sted en liten kjapp tur til Oslo, skal være med niesa mi å hente et lite flyttelass..blir kjempe koselig..da kan vi skravle sånn som bare vi jenter kan.. :O)

Fortsatt fin torsdagkveld til dere!!Lader vaske batteriene..

Sitter her med tekoppen min og koser meg med NIB sidene, kan vel egentlg si at jeg lader batteriene før jeg går i gang med siste innspurt her hjemme..i kveld så har jeg lovet meg selv at jeg skal være ferdig med all vask og pynting.

Resten av tiden frem til jul skal nytes!!

Knipset litt rundt kjøkkenbordet her jeg sitter..her er det nemlig ferdig og veldig kos å sitte med tekoppen..sånn litt på torsdags morgen!!

Koselig torsdag til dere :O)