torsdag 29. desember 2011

Helårspynt..tror nok det :O)

Sånn litt på tampen av julestria, må jeg jo bare vise frem pittelitt til av julepynten vår. Har blitt så glad i noe av dette, så det kan godt hende at noe får stå etter jul også..litt vinterpynt kan man jo kalle det.

Er den ikke flott, den turkise glass engelen..den fikk jeg til jul av verdens beste storesøster!! Hun mente at den bare var sååå meg, og jeg kunne ikke vært mere enig :O) Den er kjøpt på Munkejord Glasshytte i Vivestad,laget av Anne Ka. Engelen er nok så heldig at den blir helårspynt..jeg bare rett og slett digger!!

Fimoleire ble en stor slager, og vi produserte i bøtter og spann. Noe ble hengt på juletreet og noe på hasselgrenen som står i stuen. Hasselgrenen blir nok også å finne i kaoshuset etter jul, pluss noe av pynten som henger på.. Ble det ikke fint :O)

Ellers så begynner jeg å bli litt lei julepynt nå, men det ble ville protester når jeg ymtet frempå om å rydde vekk.. Litt usikker på om det var fordi det var det siste de kunne tenke seg akkurat nå, mye bedre å daffe rundt i kosedresser og bare slappe av...eller om de vil ha jul litt til.

Uansett så gav jeg etter, vi får se hvor lenge..for jeg har allerede begynnt å planlegge hva som skal opp av gardiner, pynteputer osv osv.. Og blir ikke overrasket hvis det er flere som meg der ute i bloggeverden :O)

Koselig romjulstorsdag til dere alle :O)