mandag 14. mai 2012

På'n igjen..

Mandag, ny uke..nye muligheter !!
På lørdag feiret vi at vår herlige niese ble 30 år, rosa og høner var temaet.
Datteren min har kalt henne Høna fra hun var liten, derfor høner...og hun er veeldig rååsa..høna altså !! Men som fest arrangør, alltid litt stressa...så glemte jeg bort kamera og bilder. Kjempe synd, for datteren min hadde perlet høner i lange baner og pyntet kjempe fint.. Men nå er hønene borte, for de ville jubilanten ha med seg.. Høna og datteren min er to av samme slaget, og helt uadskillelige selvom det er 18 år imellom dem..kjempe søtt !!

Alltid kjekt med blomster etter slike selskapeligheter, nå pynter de opp både her og der..og gleder ennå litt til !! Fikk også en fantastisk flott rosebukett som vertinne, skal se om jeg får knipset litt. Blir kanskje noe flere blomster innlegg etter hverandre her, men det gjør vel ingen ting...må jo vise de frem også da.

I dag...litt i siste liten som vanlig, står 17 mai antrekk for tur..tror jeg slipper unna med kun nye sko til alle tre ungene i år. På'n igjen..rushe rundt i butikkene etter sko i riktig str, krysser fingrene for at de ikke er utsolgt overalt.
At jeg aldri lærer..

Ja ja, ønsker dere en flott 17.mai uke..håper dere er i rute !!