mandag 20. juni 2011

Nå er jeg i støtet..

Det blir faktisk to innlegg i kveld..ikke verst det. Hadde også noen "før" bilder av en av krakken jeg har malt. Så da legger jeg ut de også, og prøver å komme tilbake i morgen med bilder av den ferdig malt. Den står her og blomstrer sammen med broren sin, halvbroren står fortsatt i garasjen og venter på litt omsorg.

Prøver igjen.. :O)

I dag har jeg gått igjennom litt bilder jeg har tatt de siste månedene..og jeg fant jo noen da..som jeg kanskje kan klare å lage noen innlegg av her på bloggen.
Jeg har en mamma som er utrolig god på alt som har med håndarbeid å gjøre..strikke, hekle, sy osv osv..desverre har nok ikke jeg arvet de genene..har ikke tålmodighet. Men jeg pusler jo med litt nå og da, og fikk litt dilla på disse bestemorsrutene, som er litt i vinden for tiden, når jeg først skjønte at det ikke var så fryktelig vanskelig. Et av teppen jeg er mest fornøyd med og også litt stolt av skal jeg nå prøve å vise dere. Her er noen bilder før jeg heklet sammen teppe...har selvfølgelig ikke noen bilder av det ferdig, men skal prøve å få tatt noen i morgen.
Ja ja, da klarte jeg jammen meg enda et innlegg.. :O) Krysser fingrene på at jeg blir bedre på bilde innleggene..øvelse gjør mester!!