torsdag 29. november 2012

Liten klump i magen..

I dag våknet jeg opp med en liten...eller egentlig ganske så stor klump i magen. Det er fryktelig mye som skjer i livet mitt nå, og da blir det lite blogging desverre. Litt for mye av det gode på en gang skaper en del kaos i toppen, så her gjelder det å holde tungen rett i munnen...
Men først og fremst skyldes nok klumpen at jeg skal på mitt første bloggtreff i kveld..iiikkk !! Jeg gleder meg masse, men samtidig så gruer jeg meg jo litt da. Skal bli veldig koselig å treffe og se ansiktene på mange av de bloggerene som jeg leser daglig. Alt blir plutselig litt mere virkelig. Det skal nok gå bra, og etter endt kveld smiler jeg nok fra øre til øre..hihi !!

Trærne på bildet har jeg kjøpt på Søstrene Grene, utrolig hva man kan finne i den butikken. Og prisene er jo rett og slett til å le av ( positivt altså..), disse finingene kostet hele 12 kr for små og 24 for store. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere !!

Håper jeg får masse inspirasjon i kveld på treff, for i morgen går startskuddet for julen og pynting her i gården. Kanskje ikke for mannen i huset..men oh yes..til min store glede !!

Ønsker alle en  superduper torsdag !!! Kanskje jeg møter noen av dere i kveld ???