mandag 15. august 2011

Gult er kult...eller kanskje ikke :O(

Etter en laaang sommerferie er det vel på tide å komme igang med litt blogging igjen,
håper og tror at jeg får litt blod på tann nå!!
Ja ja, har nå malt en vegg i kjellerstuen gul..og planlegger allerede en ny farge. Kan vel trygt si at gult ikke er helt min stil, ikke en hel vegg, men som tilbehør i min ellers så turkise og lilla hverdag går det jo ann. Fikk det plutselig for meg at det er så kjedelig her..alt går liksom i ett overalt føler jeg, så derfor gul vegg.
Men tror jeg går for det trygge jeg altså,tenker at den turkise vinner nok en gang.
Vi har et gammelt "Madonna" bilde som kommer fra svigers,mannen min husker at det ble kjøpt i Spania på sommerferie. Derfor er det på en måte litt kult, så det var fra bildet jeg fikk for den gule..ikke så kule veggen..


Her ser dere bildet, veggen og et kult bilskilt fra året mitt som utvekslingsstudent "over there"..


Her er litt av veggen, på den andre veggen henger en turkis hylle som jeg er veldig fornøyd med. Den er vel litt petrol farget, og sammen med den gule er det en kombinasjon jeg liker. Men som sagt...IKKE en hel vegg..
Når det er sagt, så kan jeg jo fortelle om fargene ellers i kjellerstuen..hvite vegger, svarte møbler..vintage sofa og "Barcelona" stoler..skal prøve å få med dette når veggen er malt i ny farge.
Også er det tv benken da, den er i sølv..enda et prosjekt jeg kan lage et innlegg på senere.
Så fargene jeg hadde i hodet var jo da; petrol,gul og grå/svart. Men jeg må nok bare innse at ikke alt blir sånn som man forestiller seg..

Siste bildet er fra kjøkkenet mitt. Som dere ser så er det jo faktisk litt gult her også, men det er bare i små
detaljer..og det liker jeg. Diplomet er etter min bestemor, som vant med beste oppskrift i NM-63, ser dere nøye etter så er den underskrevet av Ingrid Espelid og det er jo artig.
Bollen er en sommergave fra min kjære storesøster. Den er kjøpt på Figgjo utsalget i
Stavanger, er den ikke fin..Og har ikke jeg bare verdens beste storesøster.. :O)

Her regner det i dag, så det må nok kanskje bli litt mere maling på meg tenker jeg!!

PS Ser på forhåndsvisningen at bildene og tekst ikke henger helt sammen, men jeg klarer ikke å rette det opp..så det får bare bli sånn denne gang, beklager :O)