tirsdag 18. oktober 2011

Kosekroken min

Her er noen bilder fra kosekroken i stuen vår. Litt gøy å vise frem hvordan det ser ut hjemme hos oss også.
Øver meg fortsatt på å ta bilder, så det kommer nok flere rom etter hvert. Nå har jeg jo faktisk også malt om veggen som ikke var såå kul i gult i kjellerstuen (ref.tidl.innlegg), og surprise...den ble turkis, så den må jo vises frem igjen. Dette med bilder er ikke lett, men øvelse gjør mester :O)
Den store H'n er nyinnkjøpt på Kremmerhuset, og jeg bare digger den...H for meg!! Teppet på gulvet har min snille storesøster heklet, det er kjempe fint og passer perfekt inn hos meg..lilla!! Hjertet på skapet har jeg lagd selv, jeg har en stor forkjærlighet for hjerter i alle farger og fasonger..så huset er fylt av hjerter!!

I kveld tror jeg at jeg skal søke medlemsskap på NIB, sende en mail. Føler at jeg har kommet litt inn i bloggingen nå..og det hadde jo vært så koselig å dele litt med andre. Jeg fniser jo litt når jeg skriver disse innleggene da..for foreløbig er det jo en ganske anonym blogg..men jeg skriver støtt ; hva synes du? - hva liker du? osv osv..

Så..hva tror du :O)

Jul...er det for tidlig??

JEG ELSKER JUL !!
Det er ikke lenge igjen nå, og jeg har allerede begynt å planlegge.
Når jeg var liten husker jeg at min mamma pyntet til den store gullmedaljen og det var rødt overalt, og den gode følelsen av at nå var det jul..den vil jeg alltid ha med meg. At ikke alt dreide seg om pakker, men også kos og familie, tradisjoner og minner. Det er dette jeg også håper mine barn vil huske, og som jeg tror og håper jeg klarer å skape her hjemme. Så ja, planleggingen er i gang..og jeg gleder meg til å pynte til jul. 1.desember erklærer jeg Hjerteligkaoshuset for Julehuset :O)
Disse gardinen fikk jeg i posten her om dagen, og de skal opp på kjøkkenet..er de ikke fine...( bestilt på ellos )