torsdag 19. april 2012

Ting tar fyktelig lang tid noen ganger..

For lenge lenge siden viste jeg dere denne benken slik den var før den ble malt, og jeg må jo si at jeg er litt flau over at det har tatt sååå lang tid før jeg fikk rotet meg til å ta bilder av den i sine nye drakt..( her kan du se "før" bilder )

Så endelig..
Benken er malt med bengalakk, i fargen sølv. Nye knotter setter prikken over i'n synes jeg !!
Den fungerer som tv benk i kjellerstuen, og rommer alt av wii, playatation og alle duppedingser som hører til. Vi har lagd hull på baksiden til ledninger, slik at alt blir skjult. Ganske greit å kunne lukke dørene til alt rotet, for det er et evig kaos !!

Ser dere godt etter på det ene bildet, så ser dere litt av geviret jeg fikk av venninnen min for en stund tilbake. Ups, hvis ikke jeg husker feil...så skulle jeg vel vist dere det for lege siden også. Lover at det kommer snart, for jeg trenger tips og ideer til hva jeg skal gjøre med det..har nemlig veldig lyst til å male det.

Ja ja, fikk endelig vist dere skapet da. Litt usikker på om jeg er så tilfreds med det som jeg skulle ønske, men enn så lenge så blir det stående. Tror ikke min bedre halvdel blir så veldig fornøyd hvis jeg kaster det ut..mon tro hvorfor ??

Torsdag og snart helg igjen, kos dere !!