torsdag 8. desember 2011

Skikk og bruk..

Mens jeg har gjort meg ferdig med siste rest av vask og pynting i dag, har jeg fundert en del på dette med blogging og kommentarer..
Først må jeg jo si tusen takk for søte kommentarer som har blitt lagt igjen her hos meg, kjempe koselig å se at det er noen på besøk.
Så lurer jeg litt da..er det vanlig at man svarer på alle kommentarer eller ikke..?? Eller går man inn på bloggene og legger igjen en hilsen der..hmm, hva er egentlig vanlig og hva er høflig i bloggverden. Jeg vil jo ikke at dere skal tro at jeg er uhøflig eller ikke setter pris på besøk.. Ingen ting er som å gå inn på bloggen og se at noen har vært der og satt igjen et lite spor :O)

Er det noen som har noen meninger om dette eller noen gode tips ???

Nå bærer det av sted en liten kjapp tur til Oslo, skal være med niesa mi å hente et lite flyttelass..blir kjempe koselig..da kan vi skravle sånn som bare vi jenter kan.. :O)

Fortsatt fin torsdagkveld til dere!!2 kommentarer:

  1. Jeg svarer når tiden strekker til. Da svarer jeg stort sett inne på bloggen til den som har kommentert hos meg. Burde helt sikkert svart og kommentert oftere, men for meg er det viktig at bloggen ikke krever mer enn jeg føler at jeg har tid til:-)

    SvarSlett
  2. Tips når det gjelder skikk og bruk kan du også finne hos selskapsdamen :)

    SvarSlett