torsdag 2. august 2012

Tittei :O)

Hei og hopp...det var lenge siden !!
Nå har vi vært på ferie i over tre uker, så det er godt å komme hjem litt..ligge i sin egen seng, drikke te fra favorittkoppen og så videre..lista er lang !! Sikkert flere av dere som er enig i det..??
Borte bra, men hjemme best

Håper jeg kommer i gang med blogging igjen, må jo si at jeg har koset meg masse med dette..både egen og alle dere andres blogger..ingen ting er som å starte dagen med litt blogging og en god kopp te !!

Kamerat ligger desverre igjen på camper'n..ikke det at det har vært så mye i bruk i sommer må jeg inrømme. Men her hjemme har jeg noen flere prosjekt som jeg gjerne skulle tatt bilder av, men det får bli senere.

I mens deler jeg litt mønster og fargeglade bilder fra Pinterest. Bokstaven i perler ble jeg så inspirert av, så det blir kveldens DIY her i huset. Greit med litt innekos i dette været.

Håper dere alle har hatt det fint i sommer..og krysser fingrene for at det blir litt mere godvær fremover !!

1 kommentar:

 1. Hei Helle!
  Velkommen tilbake:)
  Så fin inspirasjon, den sikk-sakk sofaen hadde vært no' du!?? ;)
  Hjemme best, det er sikkert…har bare vært hjemme vi, jammen noen stuegriser vi…Men det er lettere med så store barn vi har. Eller kan man jo "gå på veggen". Har jobbet hele sommerferien, det har vært stille der, så det har vært en fin, myk start for meg..
  vi snakkes eller blogges:)
  KLEM

  SvarSlett